torsdag 23 juli 2015

15 veckor

Idag blir det näst sista veckouppdateringen som görs på April, kommer hädanefter göra månadsuppdateringar istället nu när tillväxtstakten avtar alltmer!

Idag vägde tösen 4,3kg, och sköter sig fortfarande okej. Hon kissar i och för sig inne nästan varje natt, eftersom hon inte väcker oss... Och hon har tuggat sönder stora delar av leksakslådan, men annars är hon duktig ;)

Imorgon bär det av in till Vetlanda för vaccinering av Bella, Ebba och Diva. Idag kom även PM:et till årets rasspecial i Degeberga, 114 anmälda hundar varav 20 tikar i öppenklassen (en av dessa är Ebba). Så roligt och det ska bli en rolig helg, jag och Ebba åker dit redan på torsdagen, så det blir en härlig långhelg :D

Denna veckan har jag även passat på att anmäla till lite utställningar, först ut efter rasspecialen blir utställning i Norrköping 15/8 med Ebba i öppenklass, April får följa med för miljöträningens skull :)
Dagen efter åker vi tillsammans med Annette och Hanna till en inofficiell utställning i Mariestad, dit har jag anmält både Ebba och April, så det blir Aprils premiär i utställningsringen. Superdupers Bella och Ebbas kullbror Tiger är också anmälda, så det ska bli så mysigt <3

Helgen efter den blir det utställning i Ljungkile, först en specialklubbsutställning på fredag kväll med April i valpklass 4-6 månader och Ebba i öppenklass.
Vi sover över i husvagnen och dagen efter är det länsklubbsutställning på lördagen dit Ebba är anmäld i öppenklass!

Så himla roligt att komma ut lite grann igen, det gäller ju att passa på innan Siris kull här i höst <3

/En som är taggad till 1000!

Snöflinga, 5,5 år
Nore Långmons Diva, 4 år
Bella-Blixt, 4 år
Funnyfail's Avsevärda April, 15 veckor idag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar