torsdag 9 juli 2015

13 veckor

Idag blir vår fina A-kull 13 veckor och idag är de även 3 månader gamla, April växer så det knakar och väger nu 3,6kg. Denna veckan hade vi ett bakslag när hon sprang in från gräsmattan på morgonen och kissade inne i köket istället för utomhus, annars har hon skött sig och är lugnet själv här hemma :)

Vi provar på att ståträna då och då, hon blir bättre på att ställa sig istället för att sitta och hon följer med fint i koppel och drar inte så mycket :)

Jag har kollat över lite utställningar framöver, jag vill ju så gärna vilja hinna ställa Ebba lite grann. Så det ska bli roligt, så får vi se efter vilka det faktiskt blir.
Rasspecialen i Degeberga är hon anmäld till, ska bli spännande att höra vad domaren tycker om henne nu efter senaste valpkullen och dessutom är det roligt att träffa alla mysiga gårdshundsfolk!
Eventuellt blir det kanske Norrköping, Böda, Ljungkile och Uppsala, vi får se lite vilka det blir eftersom jag ju måste se till att vara ledig från jobbet också :)

För de övriga i A-kullen så växer de allihop, de ser fina ut och skickar hälsningar med jämna mellanrum <32 kommentarer:

 1. Hej det är Hanna vad fin hon är.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Hanna!
   Hon växer jättejämnt och fint än så länge, så det är kul! :)
   I slutet av augusti ska vi ställa ut henne på första utställningen, den är i Ljungkile fredagen den 21 augusti. Det kommer bli spännande :)

   Radera