torsdag 2 juli 2015

12 veckor

April och hennes bröder har nu hunnit bli 12 veckor gamla idag och de har nu avmaskats och snart har alla även fått sitt 12-veckors vaccin :)

April växer så det står härliga till och är nu uppe på 3,3kg, och har byggt på kroppen en del sedan förra veckan då hon såg lite luftigare ut och hittills ser hon fortsatt lovande ut kroppsmässigt. Mentalt så är både jag och Erik helt chockade, att en valp kan vara så lugn, trygg och följsam. Visst tuggar hon på lite saker, men så fort vi säger till henne så slutar hon och börjar leka med någonting som hon får tugga på istället. Hon har inte kissat inne på över en vecka, men vi går ju ut med henne kring 4 snåret på morgonen. Hon följer med på promenaderna och hon kommer när man ropar. Och hon har oerhört lätt att koppla av, från bus och stoj till sovning om man går och lägger henne!
Men så småningom lär det bli ändring på samtliga punkter när hon blir lite äldre och mer tonåring, men de bekymren tar vi då!

Ebba har återhämtat sig jättefint från valpning och digivning, pälsen börjar komma tillbaka och hon börjar fylla ut i kroppen alltmer igen <3

Ha en underbar sommarhelg på er, det ska vi ha!Funnyfail's Avsevärda AprilSnöflinga

7 kommentarer:

 1. hej det är Hanna.
  vad gullig april och snöflinga var.
  det låter som att april trivs hos er.
  vad skönt att ebba har blivit bättre med magen.
  det ska bli jätte kul att träffa er och valparna nästa år,

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Hanna!
   Vad roligt att du tycker dom är fina, jag tycker det är väldigt roligt att det har gått så bra med alla valparna och att de verkar trivas allihop i sina nya hem :)
   Förhoppningsvis ses vi någon gång innan dess också, eventuellt ska jag på utställning i augusti åt erat håll, så då tänkte jag försöka hinna förbi er :)

   Radera
 2. hej Maja.
  det är Hanna.
  Åå vad kul att ni kanske kommer hit.
  i borås ska det vara en utställning och vi ska åka dit man kan kolla på agility och prova att gå i ringar också är det uppvisningar och så är det tävling och det är bara för dansk svensk gårdshund så det kommer bli kul.

  SvaraRadera
  Svar
  1. När är det, för det måste jag ha missat? :D
   Spännande låter det i alla fall, hoppas ni får det skojigt :)

   Radera
 3. Hej det är Hanna. Oj jag råkade skriva utställning och Gabriella sa att du visste. det var inte en utställning man skulle tydligen öva på att gå på utställning.Det är i borås Datum 3/10 2015 det var en dag för dansk svensk gårds hund så man övade inte bara på utställning.

  SvaraRadera
 4. Aha, vad roligt :) Lite prova på allt möjligt då? :)
  Ringträning är jätteroligt och en bra träning inför framtida utställningar :)
  Ni får gärna komma förbi när ni hälsar på hos mormor, så kan vi ringträna lite tillsammans också :)

  SvaraRadera
 5. ja visst är det. ja lite prova på.
  åå vad bra vi tränar han nu med att gå under benen.
  ja det vill vi jätte gärna.

  SvaraRadera