KontaktHör gärna av er om ni är intresserade av valp eller om det är någonting ni vill veta mer om.


Maja Lind

070-926 66 11
kennelfunnyfails@gmail.com4 kommentarer:

 1. Hej. vi söker en gårdshund/ eftersökshund. Gärna en foderplasering.
  Vi har en gård med olika djur som bla. Kor, hästar , får, grisar,. Höns, ankor mm. Vi har även två tikar och tre katter. Vi är självförsörjande och arbetar här hemma på gården. Jag odlar grönsaker och vill gärna ha en som kan ta sork,. Min man vill även att den går att ha på eftersök på vilt.
  Vi bor i södra Dalarna. mvh Lisbeth

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Lisbeth!
   Ett fodervärdskap är inte aktuellt eftersom ni bor såpass långt härifrån, önskvärt är att en potentiell fodervärd bor max 10 mil bort.
   Du får gärna skicka ett mejl till mig på kennelfunnyfails@gmail.com, du lämnade inga kontaktuppgifter.
   Med vänliga hälsningar,
   Maja Lind

   Radera
 2. Hej!
  Jag hade kontakt med dig precis när corona började, om att få komma vara med hundarna eftersom jag har eller har haft allergi. Verkar som det gått över kan visst göra det när man blir äldre har fyllt 65 år. Har som du kanske förstår inte mycket erfarenhet av hundar, men jobbat med djur hela livet, mjölkkor. Bor på gården som jag äger tillsammans med min bror. Jobbar fortfarande en del, men brorsonen har gått in i mitt ställe till 50%.
  Jag är nu intresserad av att vara fodervärd bor mellan Vaggeryd och Jönköping.
  Mvh Lisbeth 0705-781477

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Lisbeth!
   Det stämmer att du hörde av dig för ett tag sedan och att vi pratade om ett besök. Du är välkommen att skicka ett mejl till mig på kennelfunnyfails@gmail.com, så får vi försöka boka in ett datum för besök framåt vårkanten.
   Varma hälsningar,
   Maja

   Radera