lördag 10 juni 2023

Barn med hund

Med på utställningen var också tre pojkar i åldrarna 5-12, som såg fram emot att få delta i barn med hund framåt slutet av dagen. Framförallt Loffes (Funnyfail's Intensive Iron-Maiden) lillhusse väntade tålmodigt hela dagen, mina egna kom efter några timmar tillsammans med farmor och lillasyster.

Jag var så imponerad av alla tre som gjorde en fantastisk insats i värmen, och som kämpade på trots att hundarna var trötta :) Bra jobbat alla tre!

Tre laddade killar inför barn med hund!

Grabbarna med sina hundar, fr. vänster:
Olof med Funnyfail's Extraordinära Elsie
Melker med Snöflinga
Isak med Funnyfail's Intensive Iron-Maiden

Isak slutade på en 4:e plats tillsammans med "Loffe" Funnyfail's Intensive Iron-Maiden som flinar till kameran! Grymt jobbat på debuten!

Melker som faktiskt gjorde detta för andra gången (tidigare i våras gjorde han sin debut), jobbade ihop en 2:a plats tillsammans med gammeltanten "Ebba" Snöflinga. WOW säger mamma, så duktig!

Och Olof som aldrig tidigare provat på det här, gjorde mamma riktigt förvånad och mäkta imponerad med en 1:a plats tillsammans med "Elsie" Funnyfail's Extraordinära Elsie. De har alltid haft ett fint band, och med tanke på att Elsie gick bättre med Olof än med mamma, så kanske det är han som får fortsätta ställa ut henne i fortsättningen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar