måndag 10 augusti 2020

Sommarlov

Sommarlovet har bara sprungit iväg och vi har hunnit med en hel del. Vi skaffade husvagn i våras och har varit iväg några gånger med den, hundarna har även dom fått semestra och dom har skött sig alldeles galant.

Jag hade så mycket planer för sommaren, utställningar och även BPH för E-kullen var bokat men det blev inställt på grund av covid-19. Vi håller tummarna för att vi kan genomföra mentalbeskrivningen med kullen under nästa vår, och jag är igång och letar efter ett lämpligt datum, så vi får se när och vart det blir. Bakar nog in F- och G-kullen om det skulle finnas plats kvar också vid samma tillfälle.

I övrigt i sommar har vi badat och pysslat hemma mest, varit i Göteborg en sväng och även på Borås djurpark till barnens förtjusning. April har bott hos oss i fyra veckor och det har varit så mysigt att ha henne hemma igen, även om det bara har varit för en stund.
Om en vecka börjar min termin på högskolan igen, och sommarlovet tar officiellt slut för min del. Det ska bli skönt med vardag och att komma igång med skolan efter några veckors vila!

Vad gäller framtida avelsplaner så har vi bokat en hane till Elsie, som jag tror kommer bli kanon. En presentation av honom kommer senare, och vi letar efter en trevlig hane till Mingla också innan vi presenterar planerna fullt ut.

April, 5 år

Elsie, 2 år
Bella, 9 år

Mingla, 3 år


Älskade små ungar :)

Mingla, 3 årInga kommentarer:

Skicka en kommentar