söndag 8 april 2018

Celma på besök

Vi har passat Celma i helgen, och passade på att ta lite foton såklart.

Hon är fortfarande under utveckling såklart, så det har hänt en del sedan jag såg henne senast. Hon är en nätt tik, 17 månader gammal nu, varken för stor eller för liten. Jag ser enormt mycket mamma Ebba i henne både exteriört och mentalt.

Som ni kanske redan förstått, så hade vi redan innan hälsokollen bestämt oss för att inte använda Celma i avel pga hennes patellaluxation, och sedan fick hon även HD grad C på en av höfterna så kändes det ännu mer som rätt val.
Samtidigt som man vet att det är rätt beslut, så blir man såklart ledsen och besviken. Jag som hoppats så mycket på Celma, hon är det som jag ville avla på efter Ebba och hon är en helt fantastisk tik mentalt. Jag så kär i lilla Celma, och jag är så glad över att jag får träffa henne ofta trots att jag överlåtit henne till hennes familj. Hon har det toppenbra med världens finaste familj!

Behöver jag säga att Mingla blev överlycklig när Celma kom hem till oss, de hittade varann direkt och busade som sjutton! Tur det var fint väder och de kunde springa och busa ute :)
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar