torsdag 1 oktober 2015

Siri dygn 47

Igår var jag och hämtade Siri, och mötte mig gjorde en tjockis-Siri med matte Frida och så Ida som är brorsan Ixons matte. :)

Siri anlände lugnt, lite små gruff precis i början men nu går det lika bra som det gjorde sist hon var här! Skönt!

Idag har vi bara tagit det lugnt, jag har åkt på en vrålförkylning och försöker kurera mig allt jag kan inför helgen. På lördag är det ju uppfödarmöte och på söndag utställning i Uppsala, ska bli kul att träffa Alwar och Acke som också ska ställas, och så är det självklart spännande att höra vad domaren säger om Aprils bett, finns det en chans att det går tillbaka i saxbett, eller får jag hoppas på tångbett?

Ja, vi får se som sagt. Än är hon inte färdigväxt som tur är! :)

Funnyfail's Avsevärda April
Tjockis!
Götängens Ixa-Ilona
Pantertanterna, inte fullt så sugna på att modella idag <3
Bella-Blixt och Snöflinga
Nore Långmons Diva

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar