fredag 9 oktober 2015

Grattis A-kullen på 6 månaders-dagen

Funnyfail's Angenäma Akvarell
Acke har tagit mattes lässtol i beslag, men han verkar helnöjd.Han sköter sig bra, men har lärt sig att ibland hoppa upp på matbordet!
Funnyfail's Alternativa Agathon
Svante tycker att det är kul på valpkursen, men har lite svårt med koncentrationen. Annars är allt bra och han är starkt omtyckt på hans gård på Öland!
Funnyfail's Adekvata Alwar
Alwar sköter sig och går fortfarande lös på promenaderna. Det är fullt ös på gossen, men han gillar samtidigt att ligga och mysa i soffan! Han fryser en del, men höll sig varm på sin födelsedag genom att hitta en hare i en dunge som han ville jaga bort lite grann. Sen kom han tillbaka och var störtnöjd! Matte firade Alwars födelsedag med att anmäla honom till en utställning.
Funnyfail's Aktuella Aston
Aston är hela valpkursens mönsterelev, och charmade särskilt kursledaren! Han har skött sig bra, men firade sin födelsedag med att jaga bort en hare. Får hoppas det var en engångsföreteelser och att han kan fortsätta gå lös i skogen hemma i Mölnycke!
Funnyfail's Attraktiva Avery
Wille har blivit lite trotsig, och tuggar bland annat en del på husses händer. Men annars sköter han sig bra på valpkursen, och är ett riktigt matvrak!
Funnyfail's Avsevärda April
April sköter sig fortsatt bra här hemma hos oss, hon har börjat ta sig lite friheter, men är snabbt  tillbaka på jorden igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar