lördag 2 november 2013

Lördagsdrama!

Idag var det Växjö internationella utställning.

Påväg till utställningen sprang det ut en jakthund framför bilen på riksvägen, kliver ut ur bilen och försöker fånga hunden, går inte speciellt bra, stoppade trafik i båda riktningar, ser till att hunden går tillbaka in bakom viltstängslet och hundföraren kommer en stund senare till bil. Puh, skönt att det gick bra!

Fortsätter mot Växjö, när vi är på parkeringen får vi ett sms att championtikarna redan är inne (vi har missat våran bedömning)... Någon gång ska vara den första, men så himla typiskt när Annette och Hanna kommit ner för att se oss och så. Men det var bara att skynda sig in för att åtminstone få en bedömning och ett kvalitétspris. Kritiken finns under Ebbas flik!

Blev i alla fall ett excellent och domaren späder på mitt redan dåliga samvete med "Synd att ni inte kom i tid, du har en riktigt fin tik och ni hade vunnit! Nästa gång du ställer för mig, se då till att komma i tid." Yes, sir!
Det var en norsk domare och han bedömde ca 30 hundar i timmen, en snabb jäkel ;) Skall försöka komma ihåg det till nästa gång man ställer för honom!
Men han gillade Ebba och han fick mig att bestämma mig för att ställa ut på MyDog 2014. Så det är nästa mål med andra ord!

Ha det gott, och förlita er inte på era tidsberäkningar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar