måndag 23 september 2013

Utställningar framöver!

Nu har jag anmält Ebba till Växjö internationella utställning första helgen i november. Hade tänkt ställa Bella också, men eftersom dom går i samma klass så får det bli jag och Ebba på tu man hand :) Ska bli riktigt spännande att visa upp henne, det var ju dessutom ett tag sedan hon ställdes. Annette och hennes dotter Hanna kommer ner också för att vara med i junior handling med Tiger, Ebbas kullbror, så då har jag mitt mentala stöd ordnat när nervositeten smyger sig på ;)

Jag har även anmält Bella, Ebba och Diva till en inofficiell utställning i Moheda i slutet av oktober, bra träning inför Växjö och sen är det ju bara roligt att komma iväg och träffa lite trevligt hundfolk (man brukar ju alltid hitta någon att prata med) ;)

Nästa helg är det utställning i Skedhult för Divas del, ska bli spännande att se fina hundar och prata med trevligt folk!

För övrigt har vi släppt Diva nu några gånger till, senaste gången (i söndags) gick hon en sökrunda, ÅTERVÄNDE, fick en mackbit och gick iväg på sök igen! Otroligt vilken skön känsla när det fungerar!!!! Dessutom hittade hon älg på andra sökrundan också, hon skallade inget men vi såg färska slag från älgar över en väg och tassavtryck från tösen också. Tyvärr var det en bit in på grannmarken och vi fick ropa in henne, vilket också gick bra! Ett riktigt lyckat släpp, även om inga skall hördes, så är det en klar utveckling i rätt riktning. Som sagt, UNDERBART, jag får till och med gåshud för att jag blir så lycklig att all träning har gett resultat!

Ha det gött!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar