tisdag 17 september 2013

Nytt blod i flocken!

Hej!

Numera är det tre tikar i våran flock, jag har blivit fodervärd till en underbart mysig dsg vid namn Snöflinga (Ebba till vardags) :) Hon är född på kennel Superdupers i Skövde och är tre och ett halvt år gammal, hon fick sin första kull i år och uppfödaren Annette behöll en söt liten tjej från den kullen som vi fick träffa :)

Vi har bara haft henne i en och en halv vecka, men hittills funkar det mesta bra. Hon och Bella busar titt som tätt, Diva får vara med mer och mer, och hon går att ha lös överallt här hemma. Bella går ju att ha lös också, men under mer eller mindre sträng uppsikt!
Ebba är ett riktigt matvrak och gör vad som helst för godis, tanken är att börja träna lydnad, rallylydnad och agility med henne och så får vi se vad som passar henne bäst. Farten och glädjen finns där i alla fall!
Det enda som vi har märkt av och har framför oss att försöka träna bort är att hon är väldigt entusiastisk när man kommer hem, hon får jättegärna vara glad men för hennes egna skull så vore det nog bäst om hon taggade ner lite. Hon blir nästan hes för att hon gnäller så mycket när vi kommer hem, så det är bara till att vänta tills hon lugnat sig och hälsa på henne då istället :)

Nu måste jag sova, vi ska upp imorgon bitti och släppa Diva. Hoppas vi ser någon älg eller två, så att det blir släpp :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar