torsdag 17 mars 2022

Lugnt vardagslunk

Just nu finns det inte så mycket att uppdatera om, vardagen rullar på och vi går mest långpromenader och njuter av det fina vädret som visar sig från sin bästa (och våriga sida).

Vi har lämnat en intensiv period av lamningar bakom oss, det är några enstaka tackor kvar att lamma, men de kommer lamma inom några veckor förhoppningsvis.

Häxa har äntligen kommit igång med sitt första löp, och Mingla löper även hon. Så nu väntar vi bara på att Elsie också ska löpa innan vi vet hur det ser ut framåt hösten eller om det istället blir vår-valpar till nästa år.
Tanken är som sagt att para henne, men eftersom löpet har skjutit på tiden så beror det på när hon kommer igång här nu i vår så vi vet när hon löper nästa gång innan vi tar ett definitivt beslut kring parning. Hon är ung och det är ingen mening att stressa :)

Troligtvis är Ebbas kastrering i samband med livmoderinflammationen främsta anledningen till att deras löp har skjutit iväg i tid, hon var alltid den som bestämde när det var dags att starta :)

Bjuder på lite härliga vårbilder på våra fina fem, att njuta av tills vi hörs igen!

Snöflinga "Ebba", 12 år
Funnyfail's Hvilda Häxa, snart 1 år
Funnyfail's Extraordinära Elsie, 3,5 år
Benzelias Twenty Five "Mingla", 4,5 år
Bella-Blixt, 10,5 år

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar