torsdag 24 mars 2022

Häxa första år

Häxa, och förstås även hennes syskon i H-kullen, har hunnit blivit ett helt år. Det första året med vårt lilla yrväder har bjudit på mycket bus, bajsätning, vardagslydnad och ännu mera bus.

Vi har hunnit med en klämd liten tass i en dörr, något som nu läkt och förhoppningsvis inte ska orsaka några problem i framtiden. I övrigt är det en frisk fläkt till unghund som är glad som få, svansen går konstant förutom när hon sover. En helt fantastisk mentalitet, bekymmerslös och positivt inställd till livet! Lite spökålder just nu när hon ser "ugglor i mossen" på promenaderna, hon kan få för sig att en sten eller ett träd är livsfarligt, något som släpper så fort hon utforskat det och listat ut att det var ofarligt. Typiskt tonårsfasoner!

Hon har utvecklats fint kroppsligt, några smådetaljer förstås men sen har hon ju tiden för sig, så det ska bli spännande att se vart hon tar vägen även exteriört.
Hon är nu ca 34 cm hög och väger drygt 8 kg.

Jag ser fram emot att se vad framtiden bjuder på för Häxa och vi håller tummarna för både henne, hennes syskon och även för I-kullen nu när det snart börjar bli dags för hälsoundersökningar för hela gänget. Häxa får vänta till sommaren, eftersom hon löper nu så vill jag avvakta 3 månader ungefär så det inte riskerar att bli något felvärde till följd av löpet :)


För att se Häxas utveckling mellan 10 veckor till 4 månader, klicka här.

Häxa 5 månader

Häxa 6 månader

Häxa 9 månader

Häxa 1 år

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar