onsdag 18 mars 2020

G-kullen 5 veckor

Nu har G-kullen blivit 5 veckor, och veckorna passerar med raket-hastighet!

Medans världen stormar under corona-pandemin, så bidrar det förstås till mer hemmavistelse än vanligt. Till valparnas stora glädje (ja, alla hundarnas förstås), så har de sällskap av en hemmastuderande matte hela dagarna oavsett om jag har föreläsningar via webb eller inte.
Så ur det perspektivet kunde det för egen del inte kommit mer lägligt med hemstudier, även om vi generellt har ganska lite universitetsförlagd studietid :)

Oavsett vilket, så växer valparna bra. Tik 2 är lite mindre än de andra, men de är allihop pigga och glada, och de äter uppblötta valpfodret med god aptit, men de diar förstås mestadels fortfarande.
Dom är så hiskeligt fina alla fyra, och nu börjar en personlighet att mogna fram i rask takt! Det är så roligt när man börjar se vem som tar åt sig mest, vem som är mest föremålsintresserad, vem som är mest tillgiven eller vem som har mest humor!

De har även fått prova på att vara ute (första gången i duggregn till deras förtret), det blir förstås mer av det fortsättningsvis och vi hoppas att vädret ska vara på vår sida så att det hjälper till med träningen att göra ifrån sig ute :)

Tik 1, 5 veckor

Tik 2, 5 veckor

Tik 3, 5 veckor

Tik 4, 5 veckor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar