onsdag 10 juli 2019

Besök av Alwar och Elwis

I fredags var killarna Alwar och Elwis på besök, jättekul att få träffa dom en liten stund och få se systrarna April och Elsie busa tillsammans med dom, och så mamma Ebba mitt i smeten förstås.

Elsie var till en början ganska skeptisk, när två nyfikna killar hoppade ur bilen och skulle hälsa, hon följde dom med nyfikenhet, men så fort de vände sig mot henne så sprang hon iväg för att sedan komma tillbaka igen. Men till slut släppte det även för henne :)

Roligt att få se sådan könsprägel mellan hanarna och tikarna ur samma kullar, sen kan man ju inte sticka under stolen med att båda killarna är en fröjd för ögat att titta på!

Alwar var ju och hälsade på i höstas också, när matte Johanna var och hämtade hem Elwis. Så med honom har det ju inte hänt så mycket sedan sist, han är ju färdig i kroppen. Och en positiv kille, med en liten egen agenda. Kollade gärna in omgivningarna istället för att vara med och busa, men utan att för den delen springa iväg, det luktade bara gott ;)

Elwis är minst sagt en fartfläkt, precis som man minns honom för snart 9 månader sedan när han flyttade. Han påminner väldigt mycket om Elsie, följsam och tillitsfull, med mycket energi och livsglädje.
Han är utöver det (precis som syster Elsie) en riktig tuggare, som plockat ner otaliga saker till beståndsdelar... Jag hoppas fortfarande att det ska gå över innan de fyller 1 år..!

Tackar så hjärtligt för besöket och hoppas att vi ses om inte alltför lång tid igen! Man blir alltid så varm i hjärteroten när man får träffa sina små guldklimpar igen och se hur de utvecklats sedan sist :)

"Ebba", mamma till grabbarna som var på besök.
SE UCH Snöflinga, 9,5 år
Funnyfail's Erkände Elwis, snart 11 månader.
Th syster Elsie.

Funnyfail's Adekvata Alwar, 4 år.
Fr hö
F's Extraordinära Elsie
SE UCH Snöflinga - mor till övriga
F's Adekvata Alwar
F's Erkände Elwis
F's Avsevärda April

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar