fredag 11 maj 2018

Mingla 9 månader

Grattis till Mingla-pingla-pluttra, denna fantastiska lilla skapelse!

Jag har sagt det flera gånger och ni lär säkert få läsa det fler gånger, men jag är så himla glad och tacksam över att hon fick flytta just hit, hon är en så härlig hund, med en stor portion humor och mycket livsglädje. En riktig pingla helt enkelt!

I onsdags fyllde hon 9 månader, och hon utvecklas fortsatt fint.
Jag trodde en sväng att hon började löpa, men har inte sett några fler bloddroppar, så det var väl inbillning antar jag.
Hon väger just nu 8,7 kg och är 37 cm hög. Hon är alltså precis på gränsen till för stor, men vad gör väl det, hon har en fin konstruktion, en maffig kropp och kraftfullt huvud. Dessutom köpte jag henne inte på grund av att jag ville ha en ny utställningsstjärna, utan jag ville komma åt den superspännande stamtavlan och hälsan.
Hon är förstås ännu under utveckling, men trots sin storlek så är hon riktigt snygg!

Imorgon ska hon på en inofficiell utställning igen, och denna gången får jag äntligen ta med mig Ebba och debutera henne i veteranklass.
Och nästa helg är det samma duett som ska åka till Hässleholm på utställning där, 45 anmälda gårdshundar, DET blir skoj! Undra om det blir så varmt som det brukar vara på Hässleholmsutställningen, har nog aldrig varit där utan att komma hem solbränd som sjutton.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar