tisdag 31 januari 2017

Ny titel och flyttstök

Nu har Anna och Betty varit iväg på äventyr igen, och i helgen tog de sin andra rallytitel, så numera tituleras Betty: RLD N RLD F Funnyfail's Briljanta Beth!
Stort grattis och superbra kämpat!

I övrigt så har jag anmält Betty och April till utställning i Motala 19 februari, SGVK's utställning. Blir kul, vi ska passa Betty då och så tänkte jag att det kanske blev lämpligt med en liten tripp bara jag och ungflickorna.
Celma är tyvärr någon vecka för ung, annars hade tanken varit att ta med henne också och introducera henne i vänstervarvet. Det får bli en senare gång, har några bestämda datum som jag ska åka iväg med henne och Betty under sommaren som kommer :)

Vårat nya hus börjar bli mer i ordning än oordning nu i alla fall, vilket är fantastiskt skönt! Hundrameterslopp blir kanon och hundarna kommer att ha det super även när de är ensamma hemma då ovh då. När allt nu börjat falla på plats, så ser vi fram emot smått mellan Ebba och Aslan, det ska bli en himla intressant kull och vi får hoppas att resan upp till Gällivare går bra med Olof och Ebba!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar