tisdag 23 februari 2016

Utställning Motala 21/2-2016

I söndags var vi på utställning, Erik följde med som sällskap och de som skulle ställas ut var April, Bella och Ebba. Väl på utställningen så mötte vi upp Anna & Betty och Johanna & Alwar, alltid kul att träffa sina små korvsnärtar och se dom växa upp.

Först ut var Betty, henne ställde jag ut och vi tränade lite smått innan det var dags. Domare för dagen var Nina Lönner-Andersson, då det blev ett domarbyte från Eva Eriksson som först skulle döma.

Betty skötte sig kanon och visade upp sin livsglädje och charmade både domare, domarelev samt ringsekreterare. Hennes kritik finns att läsa på hennes sida.


Funnyfail's Briljanta Beth, 4 månader 2 dagar

Näst ut var Alwar, hans och matte Johannas första officiella utställning. Denna gången i juniorklass, då A-kullen passerade 9 månaders ålder i början av januari i år.
Alwar skötte sig jättefint, och visade sig vara ett riktigt yrväder med mycket fart och fläkt, en helt perfekt liten gosse (eller tja, inte så liten längre) :D

Om honom tyckte domare Nina: "Maskulin hane, ngt högställd, vackert välformat huvud, underbart uttryck, plan skalle, utm. öron, för elegant i typen, tillr. förbröst, behöver mer bredd och djup i sin bröstkorg, ngt lång länd, tillr. vinklar, bra ben och tassar. Rör sig spänstigt och väl när han vill, trång fram. Härligt temperament."
Alwar fick ett very good och blev andra bästa juniorhane.

Funnyfail's Adekvata Alwar, 10 månader 12 dagar

April var nu näst på tur, hon gick och stod som hon skulle och visade sig jättefint, hon fick very good och blev andra bästa juniortik. Hennes kritik finns att läsa på hennes sida.

Funnyfail's Avsevärda April, 10 månader 12 dagar

Bella som inte varit med på några utställning på ett tag, tyckte det var jättekul att komma in i ringen och visa upp sig, helt tvärt emot vad hon tidigare tyckt om just utställningar. Så det var roligt att se och hon kommer garanterat få följa med då och då framöver.
Hon fick very good och hennes kritik finns att läsa på hennes sida.

Bella-Blixt, 4 år 8 månader

Ebba var sist ut i gänget och hon fick excellent, blev placerad som andra bästa championtik och med CK. Hennes kritik finns att läsa på hennes sida.

Snöflinga, 6 år

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar