onsdag 18 mars 2015

Årsmöte och datorkrasch

I helgen har jag varit på rasklubbens årsmöte i Göteborg, ett givande årsmöte med bra beslut tycker jag.
Jag blev dessutom invald till rasklubbens styrelse på ett år, så nu får vi se vart det leder och om dom blir nöjda. Det ska bli väldigt roligt i alla fall!
Innan själva årsmötet började, så var det föreläsning om Bevarandegenetik med inriktning på Dansk-Svensk Gårdshund, väldigt intressant och gjorde i alla fall mig mer klokare kring detta ämnet.

När jag kom hem i måndags så lyckades jag på något sätt förstöra datorn mer eller mindre. Så att alla mina bilder försvann, och då menar jag verkligen ALLA!!
Skittråkigt, så jag har fått installera massa program som ska försöka hitta bilderna igen. Hoppas det funkar och att jag slipper lämna in den!

Så nu vet ni varför jag varit dålig att skriva här, mycket har hänt på kort tid och många tårar är fällda efter förlusten av bilderna. Men allt löser sig nog i slutändan!

Ebba är ju som ni säkert läst i inlägget från igår, lite rund om magen nu. Så nu finns det knappast tvivel om att hon är dräktig. Vilken känsla det är att ligga och klappa på den lilla goa magen, det är så mysigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar