tisdag 31 mars 2015

8 veckor

Idag har det gått 8 veckor sedan första parningen, och valpningen närmar sig med stormsteg!
Nu är Ebba STOR, så jag tror inte att hon kommer gå hela sista veckan ut. Hon har tempats två gånger om dagen i ca en vecka och tempen ligger mellan 37,5-37,9 grader. Om någon dag går vi över till tempning fler gånger och vid en sjunkning så blir det ännu oftare.

Hon väger 10,6kg, har gått upp 0,5kg från förra veckan och totalt 2kg. Midjemåttet har ökat en cm till och bröstmåttet har ingen ökning.

Datorn är förhoppningsvis färdig innan påsk och jag hoppas att den kan komma hem inom två veckor i alla fall :) Dom hittade några bilder (ca 45 000st), så jag får lite att göra i rensningen! Men det hoppas jag att det är värt!
4 kommentarer:

 1. jag älskar ebba hon är den sötaste hunden jag har sett

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja det tycker jag med värkligen:)

   Radera
 2. Elisabeth och Iris7 april 2015 kl. 16:15

  Har de kommit nu?? :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr inte Elisabeth! Hon kniper!
   Vi får hålla tummarna för inatt eller imorgon! :)

   Radera