söndag 19 oktober 2014

BPH på Aneby BK

Idag har Ebba och jag varit iväg till Aneby för mentalbeskrivning av henne.

Hon var som hon brukar vara i allmänhet, trodde till och med att hon skulle reagera mer på överraskningsmomenten än vad hon gjorde. På halvfiguren som dyker upp och en skrammeltunna, gjorde hon en liten undanmanöver och gick sedan direkt fram till överraskningen för att undersöka. Härligt!

Hon ville inte leka med leksakerna, men det hade jag ju inte väntat mig heller eftersom hon bara leker när hon själv tycker att det passar ;)

Sen är hon ju inte jätteöppen mot nya människor, hälsar gärna men sen går hon vidare i livet och bryr sig inte så mycket mer om det. Hon känner väl inte att hon behöver lära känna allt och alla, hon har ju sin flock människor och hundar och hon är nöjd så. Men sån visste vi ju också att hon var. Rasen ska ju över lag inte vara alltför glad i främmande personer, utan att vara arga ska tilläggas! :)

Sammanfattningsvis är hon en trygg, trevlig, nyfiken och lagom energisk dam i sina bästa år! En av funktionärerna blev till och med intresserad av valp, så hon imponerade och charmade dom minsann!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar