fredag 14 februari 2014

Alla <3-dag

Idag har det hunnit bli 14:e februari! Kul att vi gå mot ljusare tider och framförallt varmare, både jag och hundarna längtar tills dörren kan stå öppen och man kan äta utomhus, rida långturer och åka och simma!

I söndags var det uppfödarutbildning, som vanligt väldigt trevligt och vi pratade om allt mellan himmel och jord! Jag står ju inför valet och kvalet att byta foder, så det var toppen att delkursen handlade om just hundmat. Mycket spännande tankar och en hel fel nya funderingar i huvudet!
Så nu har jag jämfört de foder som jag intresserat mig för, och jag börjar se ett ljus i tunneln. Skönt!

Imorgon är det lite barnkalas och på söndag är det hundutställning som gäller, det är Svenska Älghundsklubben som har utställning i Moheda, så Diva är den som är huvudperson! Utöver vår prinsessa så ska jag ställa ut en gråhundstik i jaktklass och eventuellt en jämthane i juniorklass!
Nästa söndag är det utställning igen, fast denna gången Gårds- och Vallhundsklubbens utställning i Motala, så då är det Ebba som ska ställas ut. Bella för stå över eftersom hon inte tycker att utställningar är så jättepoppis, hon kommer få växa till sig lite och så får vi se när hon kommer åter i ringarna! ;)

Vi har löphus här hemma, Bella har löpt i drygt en vecka nu och Diva började igår! Så typiskt att det ska komma lagom till när man har utställningar inbokat. Tur att Ebba har löpt färdigt, det är ju egentligen hon som ska ställas nu i vår och sommar, dom andra två ska ha lite sabbatsår sen (tror jag nu, jag hinner säkert ändra mig)!

Ikväll blir det Kinarestaurang och bio, jag ska överraska Erik och bjuda med honom på "Hundraåringen"! Hoppas att den är bra och att maten smakar gott! ;)

Jag hoppas att ni har kollat in den planerade parningen på Ebba hos Superdupers kennel, om inte så kolla gärna in "planer" här och klicka vidare på länken till Superdupers hemsida.

Hoppas att ni får en jättetrevlig alla hjärtans-dag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar