onsdag 4 december 2013

Jaktprovsplaner, friskhetsvila och utställningsplanering!


Jaha, nu har även november månad gått och vi är inne i december. Idag är det bara 20 dagar kvar till julafton, det är inte ens tre veckor! Galet vad tiden går snabbt!

Vi har anmält Diva till ett jaktprov, förhoppningsvis försvinner ju hältan i och med vilan och sprutorna hon får. Om allt verkar bättre hos veterinären på tisdag 10/12, så är hon ute och gör skogarna farliga igen vid lucia! :) Provet blir den 8/1-2014, det är ju inte så långt dit som det låter... Börjar redan bli smått nervös ;)

Angående utställningar 2014, vi får se vilka det blir. Skulle vara roligt att åka på ett gäng i alla fall, men det förutsätter ju att man hittar ett jobb så att man har råd (lättare sagt än gjort..). MyDog i Göteborg blir det i alla fall, Ebba och Bella är anmälda och jag passar på att hälsa på hos pappa med familj några dagar.
Får se vad domarna har att säga om Bella, hon har ju fått väldigt spritt resultat. Jag tycker att hon vuxit till sig och lagt på sig lite muskler, men vad vet väl jag vad dom tycker. Vi ståtränar en del och tränar även att stå på bord, det går ju betydligt bättre så det är bara att hoppas att hon inte blir så loj och seg som hon blir ibland. Men skam den som ger sig!
Vad gäller Ebba så är jag inte så värst orolig, hon trivs verkligen med att vara i ringen och att få godis (A). Där spelar såklart dagsformen in, vi har nyligen bytt foder och det tar ju en stund innan man stabiliserar dagsransonen så att det stämmer in på de små vovvarna.

Nu håller jag en tumme för att det är snö på julafton, att Diva jagar älg som en gudinna när hon är frisk igen och att jag hittar ett jobb inom en snar framtid så att man kan skämma bort sig lite igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar