onsdag 7 augusti 2013

Arbetslös, jakt och uppfödarutbildning

Imorgon är jag officiellt arbetslös, det känns lite sådär. Men någon gång i livet får man väl säkert råka ut för det! Har sökt en del jobb, men har inte fått något klart napp än... Men det kommer väl får vi hoppas!

Nu kommer jag i alla fall hinna med hundarna, hästarna och mig själv :) Och hushållet såklart till sambons stora förtjusning! Jakten närmar sig ju med stormsteg och Diva ska förhoppningsvis börja jaga älg på riktigt, det ska bli spännande att se hennes (förhoppningsvis) förändring sedan förra året då rådjur stod högt i kurs hos damen :/ Behövs det sägas att vi var "lite" besvikna och inte släppte henne mer sedan under själva jakten med laget, men i år hoppas vi att träningen har lönat sig!

Uppfödarutbildningen går framåt, imorgon ska vi träffas och har en domare som skall föreläsa lite och som kan svara på frågor vi har. Ska bli väldigt intressant! Efter denna träffen har vi en träff kvar och sedan är anatomiavsnittet avklarat! :) Därefter har vi bokat in två heldagar, en genetik och en juridik. Vi får väl se hur det går, det blir tufft med heldag och samtidigt otroligt skönt att bocka av delkurserna i lite högre tempo!

Hoppas ni har det bra och ser fram emot den kommande hösten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar