lördag 25 maj 2024

Utställning Ronneby

Igår ställde vi ut i Ronneby, Knutte, 10 mån, fick Excellent och blev 4:a i klassen. Nöjd över killen som gjorde sin första officiella utställning och bara har varit med i en valputställning innan. Först lite stressad över när vi skulle springa tillsammans med andra hanhundar i ringen, men rodde det hela i land på ett fint sätt. Mätning var inga problem för guldklimpen 😃 Kritik finns att läsa på hans sida.

Ebba, 14,5 år, fick fin kritik och excellent, Ck, veteran-Cacib och bästa veteran. Oplacerad i nästa tik men vad gör väl det, vi är glada att få göra detta ihop någon gång till bara ❤️🥰 Kritik finns att läsa på hennes sida.

Idag fick Knutte Very good, men skötte sig superbra! Inga konstigheter vare sig att springa i ringen med de andra hanarna eller att bli bedömd på bord 🥰 Kritik finns att läsa på hans sida.

Ebba fick excellent, Ck, Nordic veteran-cert och blev bästa veteran. Tårarna rann igen på matte, vilka fina ord och vad jag är glad över att få göra detta tillsammans med min allra bästa vän och följeslagare ❤️ oplacerad i bästa tik, även det med all rätt mot ett gäng fina tikar som förtjänar placeringarna 🙌 Kritik finns att läsa på hennes sida.

Någon veteranfinal har vi inte orkat med faktiskt och det känns helt okej, vi är nöjda och mer därtill. Vi önskar de som stannar kvar lycka till 🤞🏻 ❤️

Tack för gott gäng vid ringen i dagarna två och stort lycka till till er alla imorgon ❤️

Imorgon blir det inget vänstervarvande för oss, utan då ska matte vara den som står i mitten och dirigerar utställarna istället som ringsekreterar-aspirant. Hundarna får vila istället 😏


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar