söndag 1 oktober 2023

Benzelias Killer

Jag har gjort en galen grej... Jag har köpt en hanvalp...

Han heter Benzelias Killer och vi kallar honom till vardags för Knutte. En charmig hanvalp som har tagit mitt hjärta med storm.
Jag hade egentligen tänkt att placera ut honom hos fodervärd, men som det känns just nu så blir han kvar här tills vidare. Kanske ångrar jag mig (säkert) när han börjar bli könsmogen och tikarna löper... Men, han är alltför trevlig och lättsam att ha att göra med så han blir kvar här tills vidare, den dagen den sorgen om vi ändrar oss!

Knutte har en stamtavla som tilltalar mig och med flertalet hundar som jag spanat in både en och flera gånger och tyckt varit intressanta. Jag ställde mig på kö för en långsvansad hanvalp, gärna brun, men det blev inga bruna med lång svans så då valde vi Knutte helt enkelt i samråd med Lena på Benzelias kennel i Luleå.

Jag flög upp och hämtade honom i mitten av september, och dessa veckor fram till idag har varit härliga men väldigt intensiva. Sex valpar varav en som är nästan 4 veckor äldre än de andra innebär high life, så snart kan vi andas ut lite när de andra småttingarna skall flytta till eget hem och vi får ägna oss åt bara de vuxna och Knutte.

Mer information om Knutte kommer på hans egna sida framöver!

Knutte, 9 veckor

Knutte, 10 veckor

Knutte, 11 veckor

Benzelias Twenty Five "Mingla"
&
Benzelias Killer "Knutte"


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar