söndag 23 april 2023

Utställning Moheda

Idag tog jag med mig Agnes, Melker, Ebba och Nytta på en inofficiell utställning i Moheda 🙂

Även Smilla (Funnyfail’s Flashiga Fighta Billing) och Hektor (Funnyfail’s Heroiske Hektor) var anmälda.
Hektor kom tyvärr inte till start, men det kommer fler tillfällen.

Smilla fick fina lovord och med lite mer träning kommer det gå som på räls 🙂 Kul att träffa både matte, husse och Smilla igen 🥰


Ebba fick den äran att bli BIR och sedan BIG-3, i BIS-veteran fanns så många fina veteraner så där blev hon oplacerad. Men hon fick springa lite vänstervarv i alla fall vilket hon älskar 🥰 Mycket beröm för den glatt viftande svansen! Ebbas kritik finns att läsa på hennes sida.


Nytta hade även hon en väldigt glad svans, och kunde knappt stå still av allt svansviftande 🙈 Så stadga får vi träna mer på, men samtidigt så har jag hellre en hund som är glad och positiv än en som jag behöver hålla igång, attityden är så otroligt viktig 🥰 Hon ska ställas ut i officiell klass under sommaren/hösten, så det blir roligt att se hur det går.
Hon fick fina lovord av domaren och blev placerad som 2:a av 3 i bästa tik 🙏
Nyttas kritik finns att läsa på hennes sida.


Men, roligast av allt var ändå Melker! Anmälde honom till barn med hund eftersom han aldrig fått prova på innan, och som han gjorde det. Lite peppande ord från domaren och från mamman vid ringside, men han skötte sig strålande bra tillsammans med Ebba och de blev 2:a av 8 duktiga ekipage 😍 Så roligt! Hoppas det gav mersmak så kanske mamman får den äran att sitta bredvid när han visar hundarna om några år! Stolt mamma och matte 🤩🐶❤️
Melker fick denna kritiken av domare Lisbeth: En förare som jobbar intensivt med sin hund. Kommer att gå långt i ringen framöver. Välvisad. Bra jobbat!


Även Wilda (Funnyfail’s Heffaklumpen Haley) kom förbi och hon var så väldigt glad att få ses 😍Inga kommentarer:

Skicka en kommentar