torsdag 2 februari 2023

J-kullen 7 veckor

Valparna ska bara bo här i en dryg vecka till, gud vad snabbt tiden har gått och vad roligt vi har haft. Hela familjen har engagerat sig (ja, inte Agnes så mycket förstås), i dessa små individer. Snart ska de vidare för att sprida sin glädje i sina nya hem!

Sista avmaskningen har de fått i tisdags, de äter numer nästan bara valpfodret helt torrt nu och diar inte så mycket längre. För varje dag blir de mer framåt, testar gränser och upptäcker sin omgivning, sätter både tvåbenta och fyrbenta på prov vad gäller att fostra :)

De har fina förebilder i de fem andra hundarna hemma. Nytta som nu är 8 månader gammal, leker jättefint med dom, samma med Häxa som snart blir 2 år. Mingla tycker att de kan hålla sig på sin egen kant, medans Ebba och Elsie är de där lugna men ibland busiga förebilderna som ändå vågar sätta ner foten när de små valptänderna biter för hårt eller de små tassarna trampar där de inte borde.

Vi ska se till att mysa sista veckan med hela gänget, de ska även få testa att åka bil och gå lite promenader. Blir en spännande vecka för de fyra juljuvelerna :)

Funnyfail's Jordnära Joar

Funnyfail's Jiddrande Jerker

Funnyfail's Jättejuliga Joline

Funnyfail's Jungfrun Judith


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar