söndag 11 december 2022

Stockholm hundmässa

I helgen var jag och Agnes iväg till Stockholm för att heja på Funnyfail's Givmilda Gullevi "Easy" och Funnyfail's Erkände Elwis "Elwis" som ställdes ut i på Stockholm hundmässa.

Först ut var Elwis som hade med sig halvbrorsan Alvar som maskot, så roligt att få träffa både dom och matte med familj :) Elwis fick först ett excellent med fin kritik, och därefter placerad som nummer 1 bland öppenklasshanarna med ett CK. Eftersom han stod för championatet (erhållit två certifikat sedan innan) så kändes det väldigt roligt att han står sig så väl i stor konkurrens bland fina hanar. I bästa hane blev han tyvärr inte placerad, så det blev inget mer denna gång, men nästa gång hoppas vi på stolpe in!

Funnyfail's Erkände Elwis

Halvbrorsorna (både efter vår Ebba)
Funnyfail's Adekvata Alwar
Funnyfail's Erkände Elwis

Easy ställdes ut i öppenklass och fick fin kritik och ett excellent. Hon är sedan tidigare utställd med excellent och CK, och har blivit placerad som fjärde bästa tik :) Det var fantastiskt roligt att träffa henne, eftersom jag inte har träffat henne och matte sedan hon flyttade 2020, ett kärt återseende! Easy har fått en kull valpar hos Benzelias kennel, och väntar förhoppningsvis valpar igen om en dryg månad :)

Funnyfail's Givmilda Gullevi


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar