måndag 16 augusti 2021

Inofficiell utställning

Igår kom jag hem ifrån Ljungby där jag varit på inofficiell utställning med Häxa, Elsie och Ebba. Lite regnigt, men annars hade vi två härliga dagar :)

Första gången för Häxa vilket förstås var spännande. De andra hundarna var lite läskiga till en början, men det släppte sedan och hon hittade en fin bästa vän i en Boxer-hane på 10 månader.
Hon fick fin kritik och skötte sig alldeles fantastiskt, bättre än jag kunnat drömma om både på utställningen och på/kring hotellet under helgen.
Häxas kritik finns att läsa på hennes sida.


Ebba glänste som aldrig förr, oj vad hon har saknat att visa upp sig! Hon charmade brallorna av alla fyra domarna som var på plats och slutade som andra bästa veteran av alla raser (BIS-veteran 2), extra roligt eftersom tre av de fyra domarna under helgen har erfarenhet av gårdshund i varierande grad, framförallt hennes rörelser och fina form i förhållande till sin ålder är hedrande att få så mycket lovord om. Jag blir allt lite tårögd, hon är verkligen en hund som ingen annan!
Ebbas kritik finns att läsa på hennes sida.


Elsie har för närvarande inte de bästa av rörelser, välver ryggen under trav, något vi behöver träna på för att stärka mer, återstår att se om det kan bli bättre eller om det helt enkelt är så hon ska se ut och röra sig. I övrigt fick hon fin kritik och skötte sig bra :)
Elsies kritik finns att läsa på hennes sida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar