söndag 30 maj 2021

Valparna har flyttat

Förra helgen flyttade valparna, och jösses så tomt det har blivit! Man kan tro att det inte blir så konstigt tomt när man ändå behåller en av valparna, men det blir så ohyggligt tomt!

Det är dessutom en omställning för hjärnan att förstå att en av valparna skall vara kvar och nu har det nog äntligen landat att Häxa är kvar för att stanna och hon känns som en självklar bit i vår vardag :)

Det har varit en intensiv sista månad med två valpkullar sedan de började kräva mer. Det har ändå fungerat över förväntan, valparna har varit som en enda stor valpkull fast med två mammor! Men nio valpar är ändå nio stycken och det har märkts av. Jag har varit hemma på heltid och det har varit guld för både mig och valparna, vad mycket kärlek vi kunnat ge och ta till varandra!

Nåväl, de åtta som flyttat har fått de bästa tänkbara hemmen och vi är så enormt glada att ha hittat så fina hem som vill förvalta en av våra godingar! Nu hoppas vi att de sköter sig och att allting ska gå bra under resans gång, lite motgångar är en del i att ha valp men det brukar i slutändan och med lite guidning bli rätt bra till slut ändå :)

Funnyfail's Heffaklumpen Haley har flyttat till Rune och Birgitta i Väckelsång

Funnyfail's Izkalle Izor har flyttat till Bengt och Lisbeth i Göteborg

Funnyfail's Ivrige Icaros har flyttat till Ragnar och Katarina i Vimmerby

Funnyfail's Intensive Iron-Maiden har flyttat Rosita med familj i Hultsfred

Funnyfail's Hederliga Halvan har flyttat till Max i Göteborg

Funnyfail's Helhjärtade Hildur har flyttat till Maria och katterna i Tidaholm

Funnyfail's Ihärdiga Isolde har flyttat till Ellen och Putte i Korsberga

Funnyfail's Heroiske Hektor har flyttat till Jennie med familj i Braås

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar