tisdag 5 maj 2020

Framtidsplaner

Ja, som ni alla vet så är livet lite upp och ner nu till följd av den pandemi som har världen i ett fast grepp. Och förstås påverkar det oss inte bara arbets-, studie- och hälsomässigt, utan även fritiden påverkas och därigenom även hundarna och inplanerade resor och tävlingar/utställningar med dom.

Vårens återträff för vår E-kull blev inställd då brukshundklubben hade svårt att se en lösning för mentalbeskrivningen. Supertråkigt förstås eftersom det alltid är något att se fram emot när valparna flyttar, att man vet att de flesta ses igen ett drygt år senare.
Vi hoppas att vi får möjlighet att genomföra beskrivningen under 2021 istället, och håller tummarna för att vår tillvaro ser betydligt mer annorlunda ut då.
I år hade vi även planer på att ha en kennelträff, men det blir inte heller av utan skjuts till framtiden.

Nästa valpkull planeras under vinter 2020/2021, och är lite svårt att sia om exakt tid då löpen har dragit ut på tiden sedan April flyttade i december. Vi hoppas att tikarna tar sitt förnuft till fånga och löper synkroniserat igen till nästa löpperiod!
Planen är i alla fall att para både Elsie och Mingla, och mer information kommer så fort vi bestämt oss för vilka hanar det blir och när vi vet mer exakt tidsramen för valpkullarna. Det är ju långt kvar ännu :)

Vad gäller besök från potentiella valpköpare, så har vi inga planer på valpar inom kort tid, och anser därför att det går att avvakta med besök till hösten när vi kanske vet mer och sett hur situationen utvecklat sig ytterligare.

G-kullen
F-kullen
E-kullen
A-kullen
Ebba dräktig med A-kullen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar