måndag 23 september 2019

F-kullen levererade

För två veckor sedan, flyttade våra F-flickor till sina nya hem. Det har varit en lugn och harmonisk tid, inte så "valpig" tid som annars brukar vara fullt ös medvetslös.
Två valpar har varit ganska avslappnat och det har varit helt underbart ur det perspektivet! De har fått en större frihet och fått vara med mer än vad det är möjligt med fler valpar, och vädret har ju hjälpt till så att de fått vara ute så mycket som möjligt.

Stort lycka till småtöserna i era nya hem, vi hoppas att ni skall bli fantastiska små yrväder som glädjer era familjer som bara en gårdshund kan!

Mingla har fått komma hem igen, och hon har haft härliga månader hemma hos Anna där hon har fått prova på både rallylydnad och agility, och Anna verkar vara nöjd med hur det har gått också :) Det glädjer oss oavsett att ha fått hem henne igen, hon är en hund som märks mycket och hon saknas när hon inte är hemma och knör ner sig i soffan bredvid en.

Betty har förstås åkt hem igen, gissa om både hon och matte Anna blev glada. Det har varit mysigt att fått ha Betty här så länge och samtidigt att vi äntligen fick denna efterlängtade kullen efter henne. Att det blev kejsarsnitt och allt därtill med det, var förstås inte särskilt roligt, men jag är så otroligt glad över att allt gått bra trots det och att vi fick två fina flickor efter underbara Betty.
Nu är hon Annas till fullo och jag hoppas att valparna skall utvecklas till lika fina och trevliga hundar som Betty men även pappa Billing. Framtiden får utvisa :D


Funnyfail's Flashiga Fighta Billing
har flyttat till Öland

Funnyfail's Fröken Fräken Billing
har flyttat till Luleå där hon kommer bo hos fodervärd och
förhoppningsvis skall bli ett värdefullt tillskott hos Skadis kennel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar