onsdag 7 juni 2017

Utställning Norrköping

I helgen har jag, Anna, Celma och Betty varit iväg och ställt ut småtjejerna på utställning i Norrköping under tre dagar, lördag-måndag.

I lördags åkte vi tidigt på morgonen uppåt utställningen, och möttes av ett halvtrist väder. Vädret blev bättre under helgens gång, och vi delade boende med en trevlig uppfödare av fransk bulldogg.

Celma var först ut i ringen alla tre dagarna, hennes allra första gång i vänstervarven. Hon skötte sig kanon, sprang runt bredvid mig som om det var det mest naturliga som fanns. Hon blev placerad som andra bästa tikvalp utan HP på lördagen, tredje bästa tikvalp utan HP på söndagen och andra bästa tikvalp utan HP på måndagen.
Hon är för stunden lite väl högställd och tunn, men hon har växt mycket senaste månaden och det rättar säkert till sig i takt med att hon utvecklas alltmer. Jag är i vilket fall som helst grymt nöjd eftersom hon skötte sig ruggigt bra, och det var inte några som helst problem med människor, hundar eller trånga utställningsplatser. En kanonhund som hennes familj har gjort ett superarbete med <3
Celmas kritiker från helgen finns att läsa på hennes sida.

Betty ställdes ut i unghundsklass, och presterade kanon även hon. Hon fick excellent alla tre dagarna, och på lördagen fick hon dessutom CK.
Det blir utställning på rasspecialen, sen får hon vila lite grann innan hon ställs lite igen :)
Hennes kritiker finns att läsa på hennes sida.

Utöver dessa två prinsessor, så ställdes även Funnyfail's Attraktiva Avery ut under lördagen. Han och husse Ted presterade ett excellent och vi säger bara stort grattis! Jättebra jobbat och en underbar härlig hund även han, om än lite livlig ;)
Hans kritik av domare Matti Tuominen:
"2 years. Very typical for this breed. Excellent type. Excellent body and proportions. Good bone, good tailset. The head could be more masculine and stronger. Pleasing mover."

Diverse foton från helgen nedan!

Funnyfail's Attraktiva Avery, 2 år gammal
Celesta Celma & Briljanta Beth
Funnyfail's Celesta Celma, 7 månader
Funnyfail's Celesta Celma, 7 månader
foto Anna Bengtsson

Funnyfail's Briljanta Beth, 20 månader
foto Anna Bengtsson
Funnyfail's Briljanta Beth, 20 månader

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar