söndag 2 mars 2014

Livmoderinflammation?

Diva har eventuellt fått livmoderinflammation, hon har inte feber och mår inte speciellt dåligt i övrigt men hon har väldigt illaluktande flytningar. Hon är ju inne på sista veckan av löpet, så det kan vara en anledning till att hon ej fått en fullt utvecklad inflammation än eftersom hon pga löpet inte är helt stängd än.

I fredags fick vi en remiss till ett djursjukhus i Växjö, och efter att fått vänta en timme efter och jag själv fick fråga när vi skulle få hjälp med vår hund som eventuellt har livmoderinflammation så pratade vi med en veterinär och tog inga prover eller någonting. Veterinären tyckte inte ens att hon skulle opereras... Jag blir så trött, här åker man långt för att man är orolig och så får man ingen hjälp och åker hem arg som ett bi!
Så imorgon ringer jag till försäkringsbolaget och till djurkliniken i Vetlanda, så hoppas vi att dom vill hjälpa oss istället. Det är ju dit vi brukar åka och vi känner att vi kan lita på dom när det gäller våra hundar, aldrig några problem och vår veterinär förklarar ofta väl för oss vad som sker och varför vissa prover görs osv.

Riktigt tråkigt, men hon har haft nog med problem nu våran lilla tös! Hon är ju inget bra avelsmaterial heller i och med hennes hormonproblem sedan tidigare. Redan efter hennes andra löp började krånglet, så för en hund som är knappa tre år så känns det helt rätt att kastrera för att minska framtida problem! Hon är ju i alla fall fortfarande vårat stora busfrö! :)
Bus-Diva med favoritsköldpaddan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar